szolgálati közlemények kategória bejegyzései

Ünnepi nyitvatartás a márciusi hosszú hétvégén

Ünnepi nyitvatartásunk idén a következők szerint alakul:

Március 15. csütörtök: ZÁRVA
Március 16. péntek: NYITVA 9-17 óráig
Március 17. szombat: NYITVA 9-13 óráig

Március 18. vasárnap: ZÁRVA


A hosszú hétvége jó alkalom a kertrendezésre vagy egy kis tavaszi kompozíció összeállítására. Ne feledjük, hogy 2 hét múlva már húsvét!

Amennyiben szabadgyökerű növények telepítését tervezzük, azt mielőbb el kell ültetni, lehetőség szerint még márciusban! Ezzel pedig azért kell igyekezni, mert a növények nyugalmi időszaka lassan véget ér, és késő őszig várhatunk a következő ilyen lehetőségre. 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Tavaszi ébredés

Árudánkban lassan eltűnnek az utolsó hófoltok, nyílnak az első virágok, gyönyörűen éledeznek téli álmukból a növények. A márciusi tél miatt egy-két hét késésben vagyunk munkáinkkal, de igyekszünk mielőbb behozni a lemaradást.

Árukészletünk folyamatosan bővül, a tavaszi virágok közül már megérkeztek az árvácskák, primulák, százszorszépek is.

 

Mentés

Mentés

Hamarosan visszatérünk!

Bár az időjárás kicsit megtréfált bennünket és a március 1-i nyitás lehetetlennek tűnik, valószínűleg március 5-én hétfőn, a téli álom után ismét kinyitja kapuit a SiklósKert Kertészeti Áruda.

NYITÁS: 2018. MÁRCIUS 05. HÉTFŐ

Az elmúlt 3,5 év itt a honlapon nem volt aktív, árudánkban azonban gőzerővel zajlott a munka és a fejlesztések. Remélem tavasszal mindkét “helyszínen” találkozunk – a megszokott és új árukkal a faiskolában, az új ötletekkel és bejegyzésekkel pedig emitt!